Cum schimbi mentalitati cu articole pe bloguri?

Raspunsul scurt este ca nu schimbi.

Pentru ca nu consider ca in lista de prieteni de pe retelele sociale sau intre cititorii de pe acest blog am potentiali violatori, nu voi discuta in aceasta inseamnare despre #nuinseamnanu. O sa plec de la premiza ca toata lumea (inclusiv femeile) stiu si inteleg ca nu inseamna stop.

La cei care nu inteleg acest lucru, nu cred ca pot sa ajung eu cu mesajul acesta. Si chiar de as ajunge, nu anticipez ca as avea suficienta putere de convingere incat sa ma fac inteles. N-ar avea suficienta incredere incat sa se uite in gura mea.

Dar stiti cine are?







Exact. Daca vrei sa schimbi parerea unei societati rurale (47.12% in 2013) cu ei trebuie sa vorbesti. Ei sunt singurii care au control, putere si suficienta audienta incat poata sa schimbe ceva. Ei sunt cei de la care multi oameni isi iau raspunsuri la unele intrebari de viata si de moarte. Ei sunt cei care pot condamna la nivel de constienta colectiva. Ei au 62.3% din increderea nationala.

Problema e ca ei nu prea stau pe Facebook si nici nu sunt mari amatori de bloguri. Dar daca i-ai coopta in aceasta campanie...

Comentarii

  1. oamenii nu mai cred în biserică, în pofida sondajelor. Locuiesc în rural în zona de Sud iar biserica este doar un muzeu al satului, nicidecum un lăcaș de cult. Sunt foarte puțini oameni care mai merg pe la biserică cu excepția sărbătorilor mari. Astfel că autoritatea preoților scade dramatic pe zi ce trece.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din experienta mea prin Moldova, oamenii inca sunt puternic atasati de biserica - depinde cat de aproape esti de un oras mare.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Terapie în pandemie: paste de casă cu un aparat de făcut paste

Despre respect, mâncare și șnițele proaste

Azi a plouat