În toți anii ăștia de trebăluit și experimentat prin bucătărie, niciodată nu m-am gândit să îmi fac pastele de la zero. Părea prea complicat, prea mult de curățat și în general aducea mai mult a bătaie de cap decât ceva ce aș alege să fac de bună voie. Astfel, am preferat să cumpăr paste uscate sau proaspetele și mă concentrez mai mult pe restul ingredientelor. Până la urmă alea dau gustul, nu? Așa că mai toate rețetele mele cu paste erau în general un amalgam de multiple ingrediente care ar fi făcut orice italian să exclame "Oooooh!🤷🙅🙅🙅". Bune la gust, dar cam grele. Recent, mai mult din curiozitate decât dintr-o nevoie acută, am decis că poate e cazul să îmi fac un upgrade pe zona de paste și am luat o mașină de făcut paste. Era la ofertă și destul de ieftină încât să nu îmi pară rău dacă nu ne înțelegem: Laica PM2000 la 124 lei . Îmi place să cred despre mine că sunt un om cu puține preconcepții, dar n-am mai greșit atât de mult de nu mai știu când. Nu doar că ...
Poate ca nu sunt eu cel mai avizat, astfel incat poate ca opinia mea n-o fi chiar cea mai autorizata, dar eu cred ca acolo CEVA nu e in regula cu alegerea, organizarea, sistematizarea si MAI ALES cu modul in care este realizata conceperea si prezentarea programelor: desi eu am pretentia ca nu sunt chiar refractar la actul de cultura, neplacut de greu si de rar (mai ales pt un program purtand ACEST nume) gasesc vreun program care sa ma atraga. Am mereu senzatia ca se incearca (in mod nepermis de ne-profesionist) sa fie prezentat un "digest" din cultura "heavy", ceea ce conduce la programe prea "culte", prea absconse si prea arid prezentate pt badea Ion si tata Leana, dar deranjant de... "deculturalizate", de "ciopartite" pt actualii amatori de cultura - parca s-ar incerca cu tot dinadinsul crearea de semidocti (atat din nepriceputi cat si din cei a caror cultura nu e neglijabila).
RăspundețiȘtergereCine nu-si cunoaste consumatorii ... merita sa moara :)
RăspundețiȘtergeredar cultura si profitul nu s-au intalnit
RăspundețiȘtergeredin cate am auzit