maestre Tushin sa ne traiesti

Nu cred ca este un secret ca mancarea chinezeasca in special (asiatica in general) este mancarea mea favorita. Mai in gluma mai in serios se poate spune ca e mancarea originilor mele. Dar sa nu zicem asta.

Aseara am fost la party-ul aniversar de 12 ani de WuXing unde m-am bucurat ca l-am vazut in carne si oase pe maestrul Tushin (fanul numero uno al vitei tushin... hue hue ). M-a surprins rapiditatea de care a dat dovada sa gateasca un pui cu alune ... 1-2 minute tops. Wow. Mie mi-ar fi luat lejer 30-40 de minute. E drept ca avea si ingredintele la indemana dar si asa.


Imi place wuxing si vi-l recomand sa il incercati. Pentru un delivery mai tot timpul m-a multumit desi am cautat si altceva acum cateva luni. E destul de dificil sa ramai client fidel al unui takeout. La un momentdat te plictisesti de aceleasi mancaruri si arome. Cauti ceva nou cum e firesc. Totusi un aspect important nu trebuie sa fie neglijat in asta. De fiecare data primesti aceeasi mancare. Identica. Nu are bucatarul zile proaste. Apreciez asta foarte mult. Stiu la ce sa ma astept. Dar cum ziceam te mai si plictisesti.

La final va las cu o poza de la Arhi cu maestrul Tushin (love love)
cred ca este evident ca Tushin e cel din dreapta

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Terapie în pandemie: paste de casă cu un aparat de făcut paste

Despre respect, mâncare și șnițele proaste

Azi a plouat